Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Baby girl diaper cake...

  Γεια σας!!! Ευτυχώς η φωτογραφική μηχανή μου είναι οκ και τράβηξα και τη δεύτερη τουρτίτσα σήμερα, η οποία είναι για κοριτσάκι! Έχει σχεδόν τα ίδια πραγματάκια με την προηγούμενη που προοριζόταν για αγοράκι. Enjoy...!!!!






Σας φιλώ γλυκά!!



Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Another boy diaper cake...

 Άλλη μία αγορίστικη τούρτα... Οι φωτογραφίες είναι χάλια γιατί τραβήχτηκαν βράδυ από το κινητό μου... Ελπίζω αύριο να είναι οκ η μηχανούλα μου γιατί έχω και μια για κοριτσάκι. Να προλάβω να τη βγάλω πριν έρθουν και την πάρουν... Μέσα σε αυτή την τούρτα έχω κρύψει γύρω στα 10 πανάκια (από αυτά που χρησιμοποιούν οι μανούλες όταν ταΐζουν τα μωράκια τους), μια σαλιαρίτσα, 2 ζευγάρια καλτσάκια (το ένα είναι τα ελεφαντάκια που φαίνομαι στο πλάι της τούρτας) και ένα φορμάκι. Το στρογγυλό καρτελάκι ήταν έμπνευση της τελευταίας στιγμής... Ήθελα να το κάνω embossing αλλά δυστυχώς δεν είχα γαλάζιο embossing powder οπότε αρκέστηκα στην σφραγιδούλα. :(( 





Ελπίζω να σας αρέσει!!! Φιλιά πολλά!

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

One page mini

Καλησπέρα!! Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ό,τι επιθυμεί η ψυχούλα του καθενός!!! 
Η πρώτη ανάρτηση για το 2012 είναι ένα μίνι άλμπουμ φτιαγμένο από μία σελίδα χαρτί, το οποίο αντέγραψα από τη Zeffy γιατί το λάτρεψα!!!!!









Παρακάτω είναι τα πολύ απλά και πρώτα tags που προσπάθησα να φτιάξω. Σε όλα έχω κάνει embossing  (και αυτό για πρώτη φορά και μου άρεσε πάρα πολύ, το ευχαριστήθηκα) , τα έχω μελανώσει γύρω γύρω και σε κάποια έχω κολλήσει πεταλουδίτσες και έχω ράψει χαντρούλες στις κορδελίτσες.





Να είμαστε ευτυχισμένοι, χαρούμενοι, υγιείς και να αφήσουμε πίσω οτιδήποτε μας στεναχωρούσε και μας πλήγωνε!!!! Και πολύ πολύ πολύ δημιουργικοί!! Πολλά φιλιά σε όλους!!!