Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Once Upon A ...Sketch... challenge....


Καλησπέρα!!!Έφτιαξα αυτό το LO για το challenge του Once Upon A ...Sketch...!! Είναι η πρώτη φορά που φτιάχνω κάτι για ένα 'διαγωνισμό' και το δεύτερο LO μου. Χρησιμοποίησα το Wishful thinking kit από το οποίο είναι τα χαρτιά και το Sweet threads kit από το οποίο είναι τα embellishments. Και τα δύο kits τα πήρα από το enjoyscrapping.
Το sketch στο οποίο βασίστηκα είναι το παρακάτω...

Και μερικά close-ups...

Στα περισσότερα χαρτιά έχω κάνει distress και όλα έχουν κοπεί με διάφορα ψαλίδια γιατί δεν έχω ακόμα punches. :(

Τα τριαντάφυλλα και τα φυλλαράκια στο αριστερό μέρος του LO τα έκοψα με χαρτοκόπτη από ένα χαρτί του Wishful Thinking kit και στη συνέχεια τα κόλλησα με foam pads στη σύνθεση.


Το κλειδί το ψέκασα με το Polka Dot Pink mist και έκοψα μερικά τριανταφυλλάκια από μια δαντέλα τα οποία και αυτά τα ψέκασα ελάχιστα για να ταιριάξουν χρωματικά με όλα τα υπόλοιπα. Οι πεταλουδίτσες ήταν απλά αυτοκόλλητα, οι οποίες με μερικά foam pads και περλίτσες έγιναν τρισδιάστατες.


Τα doilies και τα χαρτάκια για το journaling που μοιάζουν με πάπυρους είναι και αυτά ψεκασμένα με το Polka Dot Pink Chalk mist. Τους πάπυρους τους είχα μελανώσει προηγουμένως με το Chewing gum αλλά ήταν πολύ ανοιχτόχρωμοι και δεν ταίριαζαν γι αυτό ακολούθησε το misting. Τον τίτλο του LO που είναι και ο τίτλος του τραγουδιού τον σχημάτισα με κερωμένη κλωστή. Παιδευόμουν πόση ώρα αλλά είχα πεισμώσει τόσο πολύ και τελικά το κατάφερα...

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

My first shadow box...!!!




Αυτό το shadow box φτιάχτηκε για μια μικρή πριγκίπισσα που ήρθε στον κόσμο την προηγούμενη Πέμπτη!!!
Χρησιμοποίησα χαρτιά από Enchanted-Ever after από τα οποία έκοψα το κάστρο, την άμαξα και τα συννεφάκια.Η άμαξα οφείλω να ομολογήσω ότι με παίδεψε πάρα πολύ στο κόψιμο, ειδικά οι ρόδες. Το λευκό πλάισιο από το shadow box το 'έντυσα'. Έβαλα μπλε πουά χαρτί για τον ουρανό και έκοψα πράσινο χαρτόνι για γρασίδι. Επάνω σε αυτά κόλλησα με foam pads τα δύο συννεφάκια, το κάστρο και την άμαξα για να δώσω διάσταση στο καδράκι και να μη φαίνεται επίπεδο. Tο τρίτο συννεφάκι το κόλλησα απευθείας πάνω στον ουρανό και κάτω από το κάστρο. Οι πεταλουδίτσες ήταν αυτοκολλητάκια απλά αλλά με τα foam pads τα έκανα και αυτά τρισδιάστατα και νομίζω ότι το αποτέλεσμα βγήκε αρκετά καλό. Τέλος έβαλα το αυτοκόλλητο με τη λεξούλα princess πάνω σε ένα συννεφάκι και κόλλησα και δύο ροζ στρασάκια. Το αποτέλεσμα το βλέπετε στις φωτογραφίες...Ελπίζω να σας αρέσει!!!!

Και μερικά close-ups...